TOP termékek

Látogató számláló

0
3
9
4
7
9
5

KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ NOSZTALGIA

KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ NOSZTALGIA

KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ NOSZTALGIA

A "KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ NOSZTALGIA" egy kilincsrendszert takar, amely rézből készült és rendelkezik egy kulcslyukas kivitellel. Itt vannak néhány fontos információ erről a kilincsrendszer típusról:

RÉZ anyag: A kilincsrendszer rézből készült. A réz egy nemesfém, amely különleges és vonzó megjelenést kölcsönöz az ajtónak. Emellett a réz tartós és ellenáll az időjárási hatásoknak.

KULCSLYUKAS kivitel: A kulcslyukas kilincs azt jelenti, hogy kulccsal nyithatja és zárhatja az ajtót. Ez növeli az ajtó biztonságát, és csak kulccsal lehet hozzáférni az ajtóhoz.

90 mm középméretű méret: A 90 mm-es középmechanizmus alkalmas a magasabb ajtókhoz vagy olyan ajtókhoz, amelyek nagyobb méretűek. A megfelelő méretű kilincsrendszer kiválasztása fontos az ajtó megfelelő működéséhez és esztétikájához.

NOSZTALGIA stílus: A "NOSZTALGIA" elnevezés lehet a kilincsrendszer stílusának vagy gyártójának a neve. Ez utalhat arra, hogy a kilincsrendszer egyedi stílussal és dizájnnal rendelkezik.

A "KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ NOSZTALGIA" egy elegáns és stílusos kilincsrendszer, amely a réz anyagból eredő egyedi karakterrel rendelkezik. A kulcslyukas kivitel növeli az ajtó biztonságát, és a kilincsrendszer együttesen hozzájárulhat otthona esztétikai vonzerejéhez. A rézanyag és a nosztalgikus stílusú dizájn időtlen megjelenést teremt.

Raktáron
8 309 Ft / garn.
Szín :
Réz
garn.
Barkács Otthon

Több, mint 80.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló :)

Barkács Otthon

A rendelések 97%-át 2-3 munkanapon belül teljesítjük.

Barkács Otthon

14 napos visszaküldési garancia a termékekre. Rugalmas és gyors ügyintézéssel.

Barkács Otthon

Ügyfélszolgálat minden hétköznap 8-16 óráig, e-mailekre nagyon gyorsan válaszolunk.

Adatok
Raktárkészlet
Raktáron
Kivágás
Kulcsos
Típus
Kilincses
Szín
Réz
Méret
90 mm
Cikkszám
ZRV011110451
Tömeg
620 g/garn.
Hasonló termékek