TOP termékek

Látogató számláló

0
3
9
4
7
9
5

KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ IDA

KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ IDA

KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ IDA

A "KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ IDA" egy elegáns kilincsrendszert takar, amely a réz anyag felhasználásával készült, és rendelkezik egy kulcslyukas kivitellel. Itt van néhány fontos információ erről a kilincsrendszerről:

RÉZ anyag: A kilincsrendszert rézből készítették. A réz egy nemesfém, amely szép megjelenésű és tartós anyag. Idővel a réz megőrzi természetes fényét, de patinává is alakulhat, ami tovább fokozza az ajtó kilincsének vonzerejét.

KULCSLYUKAS kivitel: A kulcslyukas kilincs azt jelenti, hogy kulccsal nyithatja és zárhatja az ajtót. Ez növelheti az ajtó biztonságát, mivel kulcsra van szükség az ajtó megnyitásához.

90 mm-es középmechanizmus: A 90 mm-es középmechanizmus alkalmas magasabb ajtókhoz vagy olyan ajtókhoz, amelyek nagyobb méretűek. A megfelelő méretű kilincsrendszer kiválasztása rendkívül fontos az ajtó megfelelő működéséhez és esztétikájához.

IDA stílus: Az "IDA" lehet a kilincsrendszertípus neve vagy gyártói megnevezése. Az "IDA" típusú kilincsek általában egyedi stílust képviselnek, és kiváló minőségű anyagokból készülnek.

Egyetemi méret: A kilincsrendszer gyakran egyetemi méretű, ami azt jelenti, hogy alkalmas különböző típusú ajtókhoz.

Elegáns megjelenés: A réz anyag és a kulcslyukas kivitel együttesen elegáns és klasszikus megjelenést kölcsönöznek az ajtónak.

A "KILINCSGARNITÚRA 90 KULCSLYUKAS RÉZ IDA" egy olyan kilincsrendszer, amely azoknak szól, akik értékelik az eleganciát és a hagyományos stílust. A réz anyag idővel egyedi karaktert kölcsönöz az ajtónak, és egy időtlen megjelenést hoz létre. A kulcslyukas kivitel növeli az ajtó biztonságát, és a kilincsrendszer együttesen vonzó része lehet az otthonának.

Nincs Raktáron
5 357 Ft / pár
Szín :
Réz
Nem vásárolható!
Barkács Otthon

Több, mint 80.000 sikeres megrendelés és reméljük legalább ennyi elégedett vásárló :)

Barkács Otthon

A rendelések 97%-át 2-3 munkanapon belül teljesítjük.

Barkács Otthon

14 napos visszaküldési garancia a termékekre. Rugalmas és gyors ügyintézéssel.

Barkács Otthon

Ügyfélszolgálat minden hétköznap 8-16 óráig, e-mailekre nagyon gyorsan válaszolunk.

Adatok
Raktárkészlet
Nincs raktáron
Kivágás
Kulcsos
Típus
Kilincses
Szín
Réz
Méret
90 mm
Cikkszám
ZRV011110101
Tömeg
520 g/pár
Hasonló termékek